Services vi tilbyder

Opgaverne kan typisk bestå af nedrivning, oprydning, byggeservice, grov rengøring samt fordeling af materialer til håndværkerne.

vi er stolte over

hvad vi gør

Vi tilbyder nedrivning, rengøring, maling, mandskabsudlejning.

F

irmaet råder over medarbejder med et stort iver efter fuldførelse af opgaver de bliver stilet til perfektion. Vores dedikerede ansatte som indebærer en fast trop af tømrere, malere, blikkenslagere, elektrikere m.m. står til rådighed, alt efter behov. Vi er fleksible i forhold til hvad behovet måtte være for vores kunder, og I betaler kun for de antal timer i behøver. Vores ufaglærte medarbejder står til rådighed hvis og når du har brug for ekstra hænder til forefaldende arbejde.

Kun fantasien sætter grænsen for hvad vores medarbejdere ikke kan. Vores malere og malersvende er alle håndplukket, da vi ikke går på kompromis med udførelsen af et godt stykke håndværk. For os er det afgørende at slut resultatet er i top, derfor går vi op i et grundigt forarbejde inden vi starter selve opgaven. Vi er realistiske når vi giver et uforpligtende tilbud omkring tid og pris. Sluttelig anvender vi de glans og kvalitet maling du ønsker efter dit behov. Giv et kald og vi kan levere maling af lofte, træværk, døre og vinduer m.m indvendigt som udvendigt.

Vi laver et skræddersyet Tilbud til dig